Zwangerschapsyoga Cuijk online
Zwangerschapsyoga Cuijk online

Zwangerschapsyogalessen kan je gedurende je hele zwangerschap blijven volgen

De wekelijkse zwangerschapsyogalessen geven je de gelegenheid een moment van rust voor jullie samen te creëren: voor jou en het kindje in je buik.
Gedurende de tijd van zwangerschap zo ontzettend belangrijk. Aandacht voor jezelf, je veranderende lichaam en voor je kindje. Vul je hieronder het formulier in, dan ontvang je al snel meer informatie over de lessen.
zwangerschapsyoga, zoom, online

Zo kun je je ook goed 


voorbereiden op je bevalling

 
Zodat je deze met vertrouwen tegemoet kunt gaan

bedrijfsyoga online

Ik wil je heel erg bedanken voor je lessen en de manier waarop je het in deze gekke tijd toch mogelijk hebt gemaakt om de lessen door te laten gaan.  Ik vind je een hele fijne, betrokken en kundige docente en mocht ik tzt weer ruimte voelen om ‘reguliere’ yoga te gaan volgen, dan laat ik weer van me horen!

Linde

Ik heb geleerd om connectie te maken met mijn lichaam waardoor het goed lukte om te ontspannen tijdens de bevalling. De partnerlessen zijn ook ontzettend waardevol omdat mijn man mij hierdoor aanwijzingen kon geven die van grote waarde zijn geweest.

Lily

Wil je graag twee proeflessen meedoen of wil je meer informatie, ik hoor het graag

5 + 10 =

Bij het versturen van een bericht naar Ervaar!Yoga ga je akkoord met de privacyverklaring van Ervaar!Yoga

Lestijd:

donderdag

18.45 – 20.00

Locatie:

La Tertulia
Hantert 6
St Agatha


Leuk als je er bij bent!

 

Ervaar!Yoga is aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland, de beroepsvereniging van erkende yogadocenten. Toelatingseisen hiervoor zijn o.a. dat de yogadocent een 4-jarige erkende Yoga-opleiding op HBO niveau gevolgd heeft en jaarlijks 12 studiepunten behaalt middels het volgen van erkende bijscholingen. Mijn opleiding heb ik succesvol afgerond met een diploma bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.

Ervaar!Yoga Nieuws Ontvangen

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief